Locatie

Scouting Schinnen
Burg. Pijlsstraat 1b
6365 CG Schinnen
www.scoutingschinnen.nl
www.facebook.com/scoutingschinnen

Bankrekening: NL70 RABO 0146 5995 51

Groepsbestuur

Groepsvoorzitter Dhr. J. Linckens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-50290753
Penningmeester Dhr. G. Smeets Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Secretaris Dhr. A. Keppenne Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Groepsbegeleiding Dhr. C. Lambrechts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-51150090
Sponsoring/PR Mevr. M. Heijnders / Mevr. E. Heuts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Materiaal-/gebouwbeheer Dhr. C. Lambrechts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Beheerstichting

Stichtingsvoorzitter Dhr. M. de Jong Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Stichtingspenningmeester Dhr. G. Smeets Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Stichtingssecretaris Dhr. A. Keppenne Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Bestuurslid Mw. C. van der Broek    
Bestuurslid Dhr. R. Gielen    
Bestuurslid Kapelaan B.M.M. Gorissen    
Bestuurslid Dhr. C. Lambrechts    

 

Speltakken

Bevers Jeroen Heuts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Shanti Welpen Gwen Oort Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Welpen Dion Pirnaij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Gidsen Anouk Hensen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Verkenners Bas Nieuwland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Explorers Jeroen Janssen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Roverscouts Luca Extra    
Plusscouts Jeroen Heuts