MEEDOEN BIJ SCOUTING SCHINNEN

U kunt uw kind aanmelden door contact op te nemen met of een e-mail te sturen aan de groepsbegeleider Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De complete gegevens van de groepsbegeleid(st)er vind u ook onder de menu optie contact op deze website. Deze persoon zal u dan ook uitleggen waar en wanneer uw kind kan komen.
Natuurlijk mag uw kind eerst een tijdje op proef meedraaien in de speltak van de leeftijdsgroep (speltak) van uw kind.
Als scouting u en uw kind bevalt, schrijven we uw kind definitief in als lid van Scouting Schinnen en ook bij Scouting Nederland.
Voor de inschrijving dient u het Inschrijfformulier en Gezondheidsformulier in te vullen, te ondertekenen en in te leveren bij de leiding van de speltak van uw kind.
Deze zijn te vinden in het informatieboekje.

CONTRIBUTIE

Wij proberen als scoutinggroep laagdrempelig te zijn. Dat wil zeggen dat wij iedereen de kans willen geven om lid te worden van scouting. Dit proberen wij ook tot uiting te laten komen in de hoogte van de contributie. Al onze activiteiten worden georganiseerd door vrijwilligers die wekelijks voor de kinderen klaar staan. Ondanks dat hebben wij als vereniging toch ook kosten voor de huur en onderhoud van het gebouw, lidmaatschap van Scouting Nederland, aanschaf van materialen, cursussen en trainingen voor de leiding, bekostiging van activiteiten en kampen en nog veel meer. Naast de contributie kan voor kampen of specifieke activiteiten een extra bijdrage aan de deelnemers worden gevraagd.

De contributie bedraagt € 12,50 per maand. Dit bedrag wordt maandelijks geïncasseerd met rekeningnummer IBAN NL70RABO0146599551 t.n.v. Scouting Schinnen te Schinnen.
Na de inschrijving ontvangt u via de penningmeester een machtigingsformulier. Dit dient ondertekend teruggezonden te worden.
Zie ook de brief over de automatische incasso.

INFORMATIEBOEKJE

Na aanmelding bij Scouting Schinnen via het inschrijfformulier wordt U door ons in de ledenadministratie van Scouting Nederland en Scouting Schinnen opgenomen. U ontvangt spoedig daarna van onze ledenadministrateur een informatieboekje met alles wat U over Scouting Schinnen moet weten. Mocht U ondanks dat toch nog vragen hebben over Scouting dan kunt U terecht bij een van de bestuursleden of de stafleden van de speltak waar uw kind is ingedeeld. Uiteraard kunt U ook de nodige informatie vinden op deze website.

Wij wensen U en uw kind veel scoutingplezier!