Plusscouts

Bij de PlusScouts is iedereen welkom vanaf 21 jaar die bij Scouting betrokken wil blijven of worden.
Dus niet alleen de oud stamleden, staf- en bestuursleden maar zeker ook anderen zoals: ouders, broers en zussen.

Wij houden om de week een gezellige bijeenkomst en we organiseren ook leuke activiteiten voor onszelf en voor Scouting Schinnen. Hierbij valt te denken aan: een weekend voor de staf, een groepskamp enz. Ook is helpen met het onderhoud van het gebouw en het materiaal een mogelijkheid.

Als een speltak een leiding tekort heeft is het mogelijk dat iemand van de PlusScouts invalt bij die groep.

Heeft u vragen over de PlusScouts of interesse om ook bij deze groep te komen dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..